Pakketten

Alles is mogelijk

Hieronder vind je de pakketten die ik aanbied en die je kunt boeken. Ik vind het prettig om van tevoren telefonisch kennis te maken met elkaar, zodat we samen jouw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Zo'n kennismaking kun je geheel vrijblijvend aanvragen via de contactpagina. Feel free en weet dat alles bespreekbaar is.

Flexibel en persoonlijk

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen kom ik altijd bij je thuis. Ik vind het niet alleen belangrijk om jou te leren kennen, maar ook je huis. Hierin ben ik erg flexibel. Zo is het ook mogelijk dat ik 's avonds of in het weekend langskom als dat voor jou beter uitkomt.
Van tevoren ontvang ik in alle gevallen graag een plattegrond van de betreffende ruimte(s) en het liefst ook een filmpje, zodat ik me vast kan voorbereiden voordat ik bij je thuis kom.

"AS WE evolve, OUR homes SHOULD TOO."

suzanne tucker

Pakketten en prijzen

advies aan huis

get in touch

Dit pakket is ervoor bedoeld om heel gericht met je mee te denken over specifieke onderdelen van je interieur waar je tegenaan loopt. In principe heb je de basis goed staan, maar toch ben je nét niet helemaal blij. Dit kan met de verlichting te maken hebben, je wilt graag dat ik eens meedenk over de indeling van de ruimte of je zou graag een goed onderbouwd kleurenplan willen. We bespreken je concrete wens telefonisch en op basis daarvan ga ik aan de slag met de voorbereiding. Ik ga bijvoorbeeld op zoek naar mooie verf- en behangstalen.

Vervolgens kom ik twee uur lang bij jou thuis om alles uitgebreid door te nemen en je te helpen met keuzes maken en knopen doorhakken. Ik voorzie je van praktische tips en adviezen, waarmee je vervolgens direct zelf aan de slag kunt. Achteraf ontvang je van mij het besproken plan per mail zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. 

 • Telefonische kennismaking
 • Voorbereiding vanuit mijn kant
 • Twee uur lang advies bij jou thuis
 • Achteraf het plan per mail

|  €399

compleet interieurontwerp

get in touch

De naam zegt het al, dit pakket houdt een compleet interieurplan in. Ik kom bij je thuis om je wensen te bespreken en om zelf een gevoel te krijgen bij de ruimte(s). Heel belangrijk voor mij is bijvoorbeeld de sfeer van het huis en de lichtval. Op basis van jouw wensen maak ik een moodboard die het uitgangspunt vormt voor het concept wat ik voor ogen heb. Hieruit volgt het kleurenplan en ook ga ik aan de slag met de plattegrond. Hierop laat ik je 2 of 3 nieuwe indelingen van de ruimte zien (afhankelijk van de mogelijkheden).

Tijdens de tussenevaluatie bij jou thuis nemen we bovenstaande samen door. Vervolgens maak ik de indeling definitief en werk ik het plan helemaal uit. Hierbij ontvang je naast het kleurplan, ook een materiaalplan en een meubelplan inclusief shoppinglist. Om het ontwerp compleet te maken werk ik een lichtplan voor je uit. Deze is in plattegrond ingetekend en je ontvangt daarbij een overzicht met de precieze armaturen.

Ter afronding van ons proces kom ik bij je thuis om het complete plan te presenteren en het uitgebreid met je door te nemen. Je ontvangt na afloop het complete interieurplan in een mooi pakket met alle bijbehorende stalen. Je kunt nu zelf aan de slag om het plan uit te gaan voeren.

 • Uitgebreide intake bij jou thuis
 • Moodboard als uitgangspunt
 • Kleurplan voor het complete interieur
 • Indelingsplattegronden (2 of 3 afhankelijk van de mogelijkheden)
 • Tussenevaluatie bij jou thuis
 • Materiaalplan (van vloeren tot gordijnen)
 • Verf- en behangplan
 • Meubelplan + shoppinglist
 • Lichtplan + shoppinglist
 • Eindpresentatie bij jou thuis
 • Nazorg (app-contact met korte vragen)

|  vanaf €1499

De prijsindicatie van €1499 geldt voor een woonkamer + keuken tot 70m2. Na onze telefonische kennismaking ontvang je van mij een passende offerte.

lichtplan

get in touch

Vaak het ondergeschoven kindje, maar oh zo cruciaal voor de sfeer en bepalend voor de indeling van je ruimte. Ik ga graag voor je aan de slag om een goed onderbouwd, praktisch en mooi lichtplan te maken.

 • Ik kom bij je thuis om je wensen qua licht door te nemen en om zelf een beeld te krijgen van de ruimte(s) en hoe deze wordt gebruikt.
 • Je ontvangt een 2D-plattegrond met daarop de indeling qua lichtbronnen.
 • Ook krijg je een concrete shoppinglist waar je direct mee aan de slag kunt.

|  €349

offerte op maat

get in touch

Het kan natuurlijk zijn dat bovenstaande pakketten niet precies aansluiten op jouw behoefte. Wellicht wil je graag een plan voor meerdere ruimtes, ben je een zakelijke klant of wil je graag alleen even sparren. Alles is bespreekbaar! Neem gerust contact met mij op zodat we je wensen kunnen doornemen. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Reiskosten zijn gratis binnen een straal van 20km van Hattem, daarbuiten wordt €0,30 per km gerekend.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Reiskosten zijn gratis binnen een straal van 20km van Hattem, daarbuiten wordt €0,30 per km gerekend.

yes please!

Neem vrijblijvend contact op

Rosalie heeft ons geholpen met een interieur- en lichtplan voor de benedenverdieping. Ze luistert goed naar je wensen en heeft enorm veel verstand van zaken. Rosalie komt met verrassende ideeën en houdt altijd rekening met je eigen stijl. Ze weet er een geheel van te maken. Daarnaast is ze enorm flexibel en goed bereikbaar voor al je vragen.
Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden en wij zijn elke dag nog verliefd op ons huis. Rosalie heeft er voor gezorgd dat ons huis écht als thuis voelt. Wij zouden haar aan iedereen aanraden.

jeroen en anouk, dronten

'Rosalie heeft voor ons een compleet nieuwe beneden verdieping ontworpen en gestyled. Wij zijn echt enorm blij met het plan en kunnen niet wachten om het uit te gaan voeren. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en daarom was vrijwel alles wat ze voor ons in gedachten had meteen goed. Wij zijn super blij dat we jou gevraagd hebben en dat je speciaal voor ons naar Zuid-Limburg bent gekomen!'

myron en aniek, beek

´Wij hebben ontzettend veel gehad aan het interieuradvies van Rosalie. Ze luistert goed naar je wensen en gaat hierbij niet voorbij aan je eigen smaak, waardoor het advies echt “eigen” voelt. Ze komt met praktische tips en oplossingen, waarmee een kleine aanpassing al voor groots effect zorgt. Daarbij ook nog eens een heel fijn mens en nadien ook heel goed te benaderen met vragen, etc. Dank voor alle inspiratie en tips.
Wij gaan er zeker mee aan de slag!´

ilonka en martijn, goor

'Rosalie heeft heel fijn meegedacht over een nieuwe indeling van de woonkamer en eetkamer in combinatie met kleuradvies en styling. Ze heeft kennis wat ze goed kan toepassen aan je eigen wensen en ze is ook nog eens heel gezellig!
Ik zou haar zeker aanbevelen!'

nelina, apeldoorn

'Ik heb Rosalie gevraagd om licht advies te geven voor onze woonkamer. Mijn conclusie? Dat had ik veel eerder moeten doen. De woonkamer voelt een stuk
gezelliger aan. Het lichtplan was goed uitgewerkt en gedetailleerd. De verschillende opties voor lampen die aangedragen werden pasten goed binnen het budget.
Ik ben er super blij mee!'

marleen en arne-joost, zwolle

'Het was een aangename verrassing om met Rosalie samen te werken, want dat is het gevoel dat je krijgt! De verfrissende nieuwe ideeën die op tafel komen hebben bij mij geleid tot een totaal andere look, terwijl ik mezelf er toch goed in herken!
Rosalie sluit goed aan door nauwkeurig te kijken en precies te luisteren, ik ben super tevreden!' 

Jennine, hattem

reviews

Klanten

neem contact op

Treat yourself!