Portfolio

"Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden en wij zijn elke dag nog verliefd op ons huis."

project dronten

Eind maart 2023 kreeg ik van Jeroen en Anouk de vraag om mee te denken over het interieur van hun nieuwe huis. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een compleet ontwerp inclusief materiaal-, meubel-, kleur-, en lichtplan. Zij gaven aan graag een warme, rustige basis te willen voor hun interieur, die tegelijkertijd ook stoer en chic is. De enige vaste gegevens waren de vloer en de keuken.

De uitdaging zat hem vooral in het aankleden van de lange, blinde muur. Deze heb ik onderbroken door gebruik te maken van een prachtig behang in combinatie met wandpanelen. Hierdoor kom je gelijk binnen op een geweldige eyecatcher. De grote ronde spiegel maakt het helemaal af en verbindt de elementen met elkaar. Daarnaast zijn de verschillende radiatoren onder de ramen in de zithoek mooi weggewerkt achter de op maat gemaakte vensterbank. Door hier één lang element van te maken, brengt het rust in de ruimte en is het tevens een prachtige plek om accessoires neer te zetten.

Door gebruik te maken van ronde vormen in onder andere het vloerkleed, de eettafel en de accessoires worden de harde, rechte lijnen in het interieur verzacht. Jeroen en Anouk, ik heb genoten van onze samenwerking! Zo leuk om te zien hoe jullie alles hebben uitgevoerd en er een prachtig geheel is ontstaan.

fotografie door Iamaureen

"Er is heel goed geluisterd naar onze wensen, waardoor het advies echt 'eigen' voelt."

kleuradviezen

Naast complete interieurontwerpen geef ik ook geregeld kleuradviezen. Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van ruimtes waarvoor ik de kleuren heb bepaald.

Naast de kleur zelf, is de precieze plek erg bepalend. Zo kan een bepaalde kleur een ruimte optisch vergroten, het kan verbindend werken of zelfs een accent leggen op bepaalde architectonische kenmerken van de woning.

Bij het geven van kleuradvies let ik vooral op de lichtval in de ruimte (noordelijk licht geeft bijvoorbeeld een totaal ander effect dan licht vanuit het zuiden). Ook bestaande elementen zoals een vloer zijn zeer bepalend voor de kleurkeuze. Naast licht, is kleur één van de meest bepalende elementen in je interieur.

neem contact op

Treat yourself!