Werkwijze

Hoe we te werk gaan

Het is fijn om van tevoren te weten wat je kunt verwachten. Daarom staat hieronder in grote lijnen beschreven hoe het proces in zijn werk gaat. Natuurlijk hoeft het niet altijd zo te verlopen en ligt het eraan welke keuzes je maakt, maar dit geeft in ieder geval een beeld van het verloop. Ik kijk er naar uit om samen de stappen te doorlopen en tot een prachtig resultaat te komen.

Stap 1.

Geheel vrijblijvend plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Ik vind het belangrijk dat er van beide kanten een klik is en dat het voor jou duidelijk is wat je kan verwachten. 

Stap 2.

Gaan we samenwerken? Leuk! Ik kom bij je thuis om al je wensen door te nemen. Ook wil ik graag zelf een gevoel krijgen bij de ruimte(s) om zaken als lichtinval en sfeer mee te nemen in mijn plan.

Stap 3.

Nadat je de betaling hebt gedaan ga ik aan de slag. Afhankelijk van je pakket-keuze werk ik het moodboard, het kleurplan en 1 of 2 indelingsvoorstellen zorgvuldig uit.

Stap 4.

Stap 5.

Wanneer je voor een volledig interieurplan kiest kom ik bij je thuis voor de eindpresentatie en om het plan helemaal met je door te nemen.

Stap 6.

Tijd om te checken of we nog op 1 lijn zitten! Tijdens de tussenevaluatie kom ik bij je thuis en nemen we alles uit de voorgaande stap uitgebreid door.

Geniet van het prachtige eindresultaat!

Goed gevoel bij?

let's meet!